Freejob.hu Állástár
 statisztika

  Álláskeresôk: 

59 835 

  Álláskínálók: 

6 906 
  Álláshirdetések: 
 

 bejelentkezés
Név: 
Jelszó: 
új felhasználó segítség
regisztráció befejezése

about

Klubd Kft
 
Cég adatok:
Székhely:   Magyarország,
 
Központi szám:  +36-30-3313140
URL:  http://www.klubd.hu
Kapcsolattartó:
Név:  Fignár Adrienne
Mobil: +36-30-3303141
Cégismertető:

A KlubD www.klubd.hu a diplomások zártkörű klubja, melybe a felvétel feltétele legalább egy, Magyarországon szerzett egyetemi vagy főiskolai diploma. Célunk egy olyan klub működtetése, melyben valós emberek regisztrálnak, valós adatokkal. Ennek érdekében a regisztráció során fénykép és a felsőfokú végzettségre vonatkozó adatok megadása kötelező.

A Diplomások Klubja nem egy közösségi oldal! A KlubD egy zártkörű klub, mely regisztrált tagjainak nyújtja szolgáltatásait. Működtet egy önálló, zárt rendszerű személyzeti tanácsadó, állásközvetítő-álláskereső felületet, van egy saját társkeresője, országos rendezvényei, valamint egy kivételes kedvezményekre és előnyökre jogosító KlubD Kártya rendszert működtet.

A KlubD azt az űrt tölti ki, amit diplomások az ismerkedés és szórakozás, valamint a szakmai ismeretszerzés és kapcsolatépítés kapcsán sokszor tapasztalnak. A KlubD lehetőséget biztosít az egyetemi és főiskolai végzettséggel rendelkezőnek, hogy egy zártkörű klub tagjai lehessenek, mely tartalmas és színvonalas módon nyújtja mindazt, amire ez a réteg jogosan formál igényt, ám amiből ez idáig hiányt szenvedett.© 2002-2022, Értékesítô.hu Kft. | Impresszum | Hirdetési ajánlat