Freejob.hu Állástár
 statisztika

  Álláskeresôk: 

59 835 

  Álláskínálók: 

6 906 
  Álláshirdetések: 
 

 bejelentkezés
Név: 
Jelszó: 
új felhasználó segítség
regisztráció befejezése

about

Interfruct Kft.
 
Cég adatok:
Székhely:  1096 Budapest,
 Hídépítő u. 8-10.
Központi szám:  +36-1-4764500
URL:  http://www.interfruct.hu
Kapcsolattartó:
Név:  Boldoczki Imre
Munkahelyi: +36-1-4764535
Cégismertető:

Az Interfruct Kft. immár 17 éve áll a professzionális vásárlók, azaz a kiskereskedelem és gasztronómia területén működő kis- és középvállalkozások szolgálatában.

Fő célcsoportunk a viszonteladói réteg, ezen belül főként az élelmiszer-kiskereskedők, vendéglátó-ipari egységek, valamint üzemanyag töltőállomások shopjainak üzemeltetői, továbbá kiemelt figyelmet fordítunk a Horeca szektorra, azon belül is elsősorban szállodák, éttermek, büfék irányába.

Az Interfruct országosan 22 áruházzal, 50 km-en belüli elérhetőséggel fedi le a magyar piacot. Az üzletek önálló logisztikai egységként is működnek, az ország teljes területén azonos kínálatot, árakat és minőséget biztosítunk partnereink számára. Ez különösen ideális az országos hálózatoknak történő beszállítás esetében, hiszen az ő beszerzésük több Interfruct áruházból történik, természetesen azonos feltételekkel. Ennek kiváló példája a már hatodik éve jól működő MOL-Interfruct együttműködés, vagy az újonnan induló kooperáció, amelynek keretében az Interfruct a Don Pepe étteremlánc kizárólagos beszállítója.

Vevőszolgálati kék szám: 06-40/476-454© 2002-2022, Értékesítô.hu Kft. | Impresszum | Hirdetési ajánlat