statisztika
  Álláskeresôk:  59 832 
  Álláskínálók:  6 891 
  Álláshirdetések: 
 

 bejelentkezés
Név: 
Jelszó: 
új felhasználó segítség
regisztráció befejezése

about

Álláskínálók oldala

Szolgáltatásaink álláskínálók részére
Használati útmutató álláskínálóknak


Szolgáltatásaink álláskínálók részére
  • Az oldalon Ön regisztráció nélkül megtekintheti a kereső segítségével, hogy jelenleg hány aktív hirdetés van a rendszerben és röviden informálódhat arról, hogy azok mit kínálnak. Megismerheti továbbá szolgáltatásainkat, cégünk adatait, adatvédelmi politikánkat és tanulmányozhatja együttműködési megállapodásunkat is. Áttekintheti partnercégeink ajánlatait és regisztrálhatja magát, vállalkozását a rendszerünkben.
  • Regisztráció és bejelentkezés után a rendszerben lévő aktív hirdetések tartalmát részletesen megtekintheti, és korlátlanul informálódhat az álláskínálók által nyújtott ajánlatokról. Amennyiben óhajtja a keresőben tetszőleges számú keresési paramétert menthet el, hogy később egyszerűbb legyen újra keresni. Álláskínálóként jelentkezhet hírlevelünkre, amely rendszeresen tartalmaz tevékenységünkkel kapcsolatos információkat és partnereinknek szánt ajánlatokat. Vállalkozása adatainak feltöltése után lehetőséget biztosítunk a rendszerben saját személyes oldalainak a kialakítására is.
  • A rendszer használata során állást kínáló felhasználóként bármikor online módosíthatja feltöltött adatait, és korlátlan számú álláshirdetést adhat fel ingyenesen. Személyes oldalain fogadhatja az álláshirdetésekre jelentkezô érdeklôdôk megkereséseit, korlátlan ideig tárolhatja a korábbi hirdetéseit és a hirdetésekre jelentkezôk adatait (Addig, míg azokat a tulajdonosuk nem módosítja vagy törli a rendszerbôl! Bôvebben lásd Adatvédelmi és biztonságpolitikánk). Az adatokat természetesen saját gépére is kimásolhatja. Álláskínáló felhasználóként a hirdetéseket és az azokra jelentkezők adatait egységes szerkezetben bármikor közvetlenül kinyomtathatja, továbbá a korábban lejárt hirdetéseit aktualizálhatja és újra feladhatja.

Használati útmutató álláskínálóknak

Álláskínálóként történô regisztrációjának befejezése után Önnek lehetôsége van kialakítania személyes oldalát. A regisztráció során megadott felhasználónevével és jelszavával történô belépése után az oldal bal oldalán lévô dobozokban lévô menüpontok használatával az oldal jobb oldalán gyorsan és egyszerûen feltöltheti adatait és ezzel kialakíthatja adatbázisát.

A keresô fômenüben ezek után teszôleges számú hirdetés keresési paramétert állíthat be. A keresések eredményeként megjelenô találati listán a találatra kattintva megtekintheti a teljes álláshirdetéseket. Ezek alapján informálódhat, hogy a kínálandó állásához hány hasonló van pillanatnyilag a rendszerben és ezek alapján módosíthatja az ajánlatát. Ha álláshirdetést ad fel annak paraméterei alapján valamennyi jelölt, akinek a beállított paraméterei megegyeznek a hirdetés paramétereivel e-mailben értesítést kap az Ön által feladott új hirdetésérôl. Ez azért fontos, mert így a legnagyobb az Ön esélye az ideális jelölt gyors megtalálására. Minél hosszabb idôre adja fel az álláshirdetését, annál több újonnan regisztrált jelölthöz jut el közvetlenül a hirdetése.

Ön a cége adatainak feltöltése után tetszôleges számú álláshirdetést adhat fel a rendszerbe ingyenesen. A hirdetéseket elôkészítheti, tárolhatja és újra feladhatja személyes oldalán. A hirdetés feladása két lépésből áll. Első lépésként Ön a rendszerben on-line felad egy hirdetést. Ezek után, második lépésként ügyfélszolgálatunk munkatársa telefonon felhívja Önt (a cégadatok között megadott kapcsolattartói telefonszámon) és egyezteti a hirdetés adatait, majd aktiválja a hirdetését. Aktíválás után a hirdetése mindenki számára hozzáférhetô lesz. Az aktiválás megtörténtérôl Ön e-mail üzenetet kap. Ezek után Ön a jelentkezôk adatait a személyes oldalain fogadhatja, azokat megtekintheti a személyes adatokkal együtt, tárohatja és csoportosíthatja a jelöltek adatait (Addig, míg azokat a tulajdonosa nem törli a rendszerbôl! Bôvebben lásd Adatvédelmi és biztonságpolitikánk.). A hirdetés idôtartamának számítása az aktiváláskor kezdôdik. Eredménytelen telefonos adategyeztetés esetén munkatársunk a hirdetés aktiválását visszautasítja.

Figyelem! A rendszerben az álláskeresôk részére csak neve, kora, neme és legalább egy telefonszáma megadása a kötelezô a többi adat megadása önkéntes. Ez azt jelenti, hogy ezeket az adatokat biztosan megkapja, de általában a többi személyes adat is a rendelkezésre áll. Önnek a megszerzett adatokra vonatkozóan be kell tartani a személyes adatok védelmérôl és kezelésérôl szóló valamennyi hatályos jogszabályt. (Errôl részletesen Adatvédelmi és biztonságpolitikánkban olvashat.)

A Freejob.hu Állástár üzemeltetôje fenntartja magának a jogot, hogy annak az álláskínálónak a hirdetésfeladási jogát és az adatokhoz való hozzáférését korlátozza, valamint a futó hirdetéseit felfüggessze, aki valótlan tartalmú hirdetést ad fel vagy az adatvédelmi alapelveket megsérti.

Átalánydíjas szolgáltatásainkról a szolgáltatások főmenüben kaphat bővebb tájékoztatást!

Ha a feltöltés vagy a használat során bármilyen kérdése merül fel, írjon ide vagy az info@freejob.hu címre vagy hívja a
(06-1) 3-710-710-es számon ügyfélszolgálatunkat.© 2002-2021, INFOMOZAIK Kft. | Impresszum | Hirdetési ajánlat