statisztika
  Álláskeresôk:  59 832 
  Álláskínálók:  6 891 
  Álláshirdetések: 
 

 bejelentkezés
Név: 
Jelszó: 
új felhasználó segítség
regisztráció befejezése

about

Álláskeresôk oldala

Szolgáltatásaink álláskeresôk részére
Használati útmutató álláskeresôknek


Szolgáltatásaink álláskeresôk részére
  • Az oldalon Ön regisztráció nélkül megtekintheti a kereső segítségével, hogy jelenleg hány aktív hirdetés van a rendszerben és röviden informálódhat arról, hogy azok mit kínálnak. Megismerheti továbbá szolgáltatásainkat, cégünk adatait, adatvédelmi politikánkat és tanulmányozhatja együttműködési megállapodásunkat is. Áttekintheti partnercégeink ajánlatait és regisztrálhatja magát a rendszerünkben.
  • Regisztráció és bejelentkezés után a rendszerben lévő aktív hirdetések tartalmát részletesen megtekintheti és korlátalnul informálódhat az álláskínálók által nyújtott ajánlatokról. A keresőben tetszőleges számú, különböző paraméterű keresési feltételt menthet el, amelyek segítségével később egyszerűbb lesz újra keresni. Álláskeresôként jelentkezhet hírlevelünkre, amely rendszeresen tartalmaz tevékenységünkkel kapcsolatos információkat és partnereinknek szánt ajánlatokat. Életrajza adatainak feltöltése után lehetőséget biztosítunk a rendszerben saját személyes oldalainak a kialakítására is.
  • Adatainak feltöltése után bármikor online jelentkezhet az aktív álláshirdetésekre. Amennyiben szükségesnek tartja, adatait, elvárásait bármikor aktualizálhatja, módosíthatja. A módosítások során a korábban elküldött jelentkezéseiben szereplő adatok is módosulnak, ezáltal az álláskínálók mindenkor a legaktuálisabb adatait ismerhetik meg. Álláskeresőként személyes oldalain a hirdetések lejártáig tárolhatja a korábbi jelentkezéseit, továbbá az életrajzát egységes szerkezetben bármikor megtekintheti és közvetlenül ki is nyomtathatja.

Használati útmutató álláskeresôknek

Álláskeresôként történô regisztrációjának befejezése után Önnek lehetôsége van kialakítania személyes oldalát. A regisztráció során megadott felhasználónevével és jelszavával történô belépése után az oldal bal oldalán lévô dobozokban lévô menüpontok használatával az oldal jobb oldalán gyorsan és egyszerûen feltöltheti adatait és ezzel kialakíthatja önéletrajzát.

A keresô fômenüben ezek után tetszôleges számú keresési paramétert állíthat be és menthet el. A keresés eredményeként megjelenô találati listán a találatra kattintva megtekintheti a hirdetés teljes szövegét és itt közvetlenül jelentkezhet is a hirdetésre. Ilyenkor a hirdetô az Ön feltöltött önéletrajzát kapja meg egységes formátumban. Ugyanezt a formátumot láthatja Ön is az önéletrajz megtekintése menü alatt is, tehát itt ellenôrizheti, hogy adatait pontosan töltötte-e fel. Amennyiben az önéletrajzában beállított keresési paramétereknek megfelelô hirdetés érkezik a rendszerbe, arról Önt azonnal emailben értesítjük.

Figyelem! Amikor Ön egy ajánlatra jelentkezik a feltöltött életrajzában szereplô adatai - a személyeseket is beleértve - átkerülnek a hirdetôhöz. A rendszerben csak neve, kora, neme és legalább egy telefonszáma megadása a kötelezô a többi adat megadása önkéntes, azonban ezek megadását a jelentkezés sikere érdekében mindenképpen javasoljuk. Amennyiben Ön nem szeretné, hogy valamelyik adata a hirdetôhöz kerüljön (a kötelezôek kivételével), akkor azt ne adja meg a rendszerben. A hirdetôk a rendszerbôl semmilyen személyes adathoz az álláskeresô tudta és beleegyezése nélkül nem juthatnak hozzá. (Errôl részletesen Adatvédelmi és biztonsági politikánkban olvashat.)

A Freejob.hu Állástár üzemeltetôje a hirdetések feladóit minden esetben beazonosítja és mindent megtesz azért, hogy csak valós tartalmú hirdetések kerüljenek a rendszerbe, azonban a feladott hirdetések tartalmáért, azok valódiságáért semmilyen felelôsséget nem vállal.

Ha a feltöltés vagy a használat során bármilyen kérdése merül fel, írjon ide vagy az info@freejob.hu címre vagy hívja a
(06-1) 3-710-710-es számon ügyfélszolgálatunkat.© 2002-2021, INFOMOZAIK Kft. | Impresszum | Hirdetési ajánlat